Customer Service Vacatures

Verschil maken waar dat het meest nodig is geeft me voldoening in mijn werk

Het zijn niet alleen onze producten die een verschil maken in de gemeenschappen die we ondersteunen. Onze geavanceerde callcenters zijn speciaal ontworpen om op maat gemaakte diensten aan te bieden voor een ongelooflijke 1,7 miljoen orders en aanvragen per jaar. Dit kan alleen dankzij een netwerk van mensen die intensief samenwerken om de kwaliteit van gezondheidszorg te verbeteren. Deze toewijding is niet onopgemerkt gebleven. We zijn al acht jaar na elkaar gecertificeerd door het callcenterprogramma van J.D. Power and Associates. Het programma analyseert meer dan honderd criteria, zoals klantgerichtheid, opleidingsmogelijkheden en stimulansen. We kunnen met recht trots zijn op het geweldige werk van onze mensen die dit mogelijk maken.

In ruil daarvoor investeren wij niet alleen in jouw opleiding en ontwikkeling, maar kunt je meteen vanaf het begin uitdagend en bevredigend werk verwachten. We geven onze mensen de middelen om beslissingen te nemen die een verschil maken. Je kunt bij ons met al je ideeën aankloppen. Wij zorgen dat je jouw creativiteit en betrokkenheid kwijt kunt in het leveren van service. Dankzij een leidinggevend team dat zich met jouw persoonlijke loopbaantraject bezighoudt, krijgt je bovendien veel ruimte om te groeien. 

Stel doelen in jouw werk. Solliciteer vandaag nog of registreer je zodat je updates ontvangt over functies die aansluiten bij jouw interesses.

Meer informatie over Customer Service bij Boston Scientific.

 
Laden...
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 13
Titel Plaats Afdeling Gebouw
Herstel
Workforce Management Project Lead Job Coyol, A, CR Customer Service Coyol, Costa Rica
Project Lead, Operations Job
Project Lead, Operations Job Kangnam-gu, 11, KR
Kangnam-gu, 11, KR Customer Service Korea
Customer Care Rep II (1st shift) Job
Customer Care Rep II (1st shift) Job Quincy, MA, US, 02171
Quincy, MA, US, 02171 Customer Service Quincy, Massachusetts
Customer Care Rep II (1st shift) Job
Customer Care Rep II (1st shift) Job Quincy, MA, US, 02171
Quincy, MA, US, 02171 Customer Service Quincy, Massachusetts
Werkstudent:in Customer Care (m/w/d) Job Ratingen, NW, DE Customer Service Germany
Payment Specialist II Job
Payment Specialist II Job Ottawa, ON, CA
Ottawa, ON, CA Customer Service BTG Canada - Ottawa
Senior Project Lead Business Integration Customer Care Job Kerkrade, LI, NL Customer Service European Center of Operations
Customer Care Rep II - 12:30pm - 9:00pm Job Quincy, MA, US, 02171 Customer Service Quincy, Massachusetts
Service Material Specialist Job
Service Material Specialist Job Arden Hills, MN, US, 55112
Arden Hills, MN, US, 55112 Customer Service Arden Hills, Minnesota
Global Customer Care Representative Job Kerkrade, LI, NL Customer Service European Center of Operations
Customer Care Rep III (1st shift) Job Quincy, MA, US, 02171 Customer Service Quincy, Massachusetts
LATITUDE Customer Support Finnish and Swedish Job Madrid, M, ES Customer Service Spain
Customer Care Representative Field Inventory Management Benelux Job Kerkrade, LI, NL Customer Service European Center of Operations

Boston Scientific Corporation heeft altijd gestaan en blijft ook in de toekomst staan voor gelijke kansen. Als bedrijf blijven we stappen ondernemen om ons beleid van gelijke kansen op alle terreinen te realiseren en bij de werving, recrutering, aanstelling, promotie, compensatie en alle andere personeelsbeslissingen geen onderscheid te maken op grond van ras, godsdienst, kleur, nationale afkomst, nationaliteit, geslacht, seksuele gerichtheid, genderidentiteit, genderexpressie, status van de veteraan, leeftijd, mentale of lichamelijke beperking, genetische informatie of andere beschermde kenmerken. Boston Scientific haalt kracht uit de unieke talenten en mogelijkheden van een divers personeelsbestand. We zijn ervan overtuigd dat de beste en meest innovatieve producten het resultaat zijn van een inclusieve werkomgeving waarin pluriforme zienswijzen welkom zijn en worden aangemoedigd. Als je vanwege een beperking hulp nodig hebt bij de sollicitatieprocedure, kunt je contact opnemen met onze EEO Officer op nummer 651-582-6485 of een e-mail sturen naar GlobalStaffing@bsci.com.