Leidinggevende Vacatures

Beslissingen nemen die de toekomst vormgeven geeft me voldoening in mijn werk

In een leidinggevende functie bij Boston Scientific werkt je samen met anderen en geeft je de koers aan als zich problemen voordoen. Je bent in staat om onze werknemers te motiveren om persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen in hun werk. We richten een werkomgeving in waarin coaching en ontwikkeling worden gewaardeerd, verwacht en beloond. Je speelt een sleutelrol in deze transformatie. 

We weten heel goed dat ons bedrijf alleen kan groeien als wij investeren in onze mensen.  We investeren daarom in een nieuwe cultuur - een cultuur waarin het individu zich kan ontplooien en managers hun teams daadwerkelijk kunnen ondersteunen om hun volle potentieel te realiseren, terwijl zakelijk succes wordt geboekt.

Onze leidinggevenden zijn behalve coach ook strategische denkers die nieuwe ideeën, benaderingen en initiatieven ontplooien in een omgeving waarin zinvolle innovatie wordt ondersteund en aangemoedigd. Ze richten hun blik over de grens bij het implementeren van strategieën voor de lancering van hoogwaardige oplossingen, producten en diensten die de verwachtingen van klanten overtreffen. 

Je krijgt veel ruimte voor zelfontplooiing en kunt gebruikmaken van doorlopende programma´s die speciaal zijn ontwikkeld om jouw technische, zakelijke en HR-vaardigheden te verbeteren. 

Stel doelen in jouw werk. Solliciteer vandaag nog of registreer je zodat je updates ontvangt over functies die aansluiten bij jouw interesses.

Meer informatie over Leiderschap bij Boston Scientific.

 
Laden...
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 12
Titel Plaats Afdeling Gebouw
Herstel
Director, Corporate Accounts Job
Director, Corporate Accounts Job Los Angeles, CA, US, 90001
Los Angeles, CA, US, 90001 Corporate Sales Marlborough, Massachusetts
Director, Sales Enablement Job
Director, Sales Enablement Job Marlborough, MA, US, 01752
Marlborough, MA, US, 01752 Sales Operations Marlborough, Massachusetts
Senior Director of Program Management Job
Senior Director of Program Management Job Marlborough, MA, US, 01752
Marlborough, MA, US, 01752 Research & Development Marlborough, Massachusetts
Director, Professional Education Job
Director, Professional Education Job Carlsbad, CA, US, 92011
Carlsbad, CA, US, 92011 Clinical Carlsbad, CA - Vertiflex
Vice President, Business Development Job
Vice President, Business Development Job Marlborough, MA, US, 01752
Marlborough, MA, US, 01752 Finance Marlborough, Massachusetts
Director and Communications Business Partner, Neuromodulation Job Valencia, CA, US, 91355 Marketing & Communications Valencia, California
Regional Business Director - Rockies Job Denver, CO, US, 80201 Field Sales Field Sales - Neuromodulation
Regional Business Director - Northwest Job Seattle, WA, US, 98060 Field Sales Field Sales - Neuromodulation
Regional Sales Director - Mountain Job
Regional Sales Director - Mountain Job Salt Lake City, UT, US, 84101
Salt Lake City, UT, US, 84101 Field Sales Field Sales - Vertiflex
HEMA Director, Endoscopy EMEA (Healthcare Economics and Market Access) Job Hemel Hempstead, HRT, GB Health Economics & Reimbursement United Kingdom
CRM Medical Director, MD - Remote Considered Job Arden Hills, MN, US, 55112 Clinical Arden Hills, Minnesota
Associate Medical Director, MD Job
Associate Medical Director, MD Job Maple Grove, MN, US, 55311
Maple Grove, MN, US, 55311 Clinical Maple Grove, Minnesota

Boston Scientific Corporation heeft altijd gestaan en blijft ook in de toekomst staan voor gelijke kansen. Als bedrijf blijven we stappen ondernemen om ons beleid van gelijke kansen op alle terreinen te realiseren en bij de werving, recrutering, aanstelling, promotie, compensatie en alle andere personeelsbeslissingen geen onderscheid te maken op grond van ras, godsdienst, kleur, nationale afkomst, nationaliteit, geslacht, seksuele gerichtheid, genderidentiteit, genderexpressie, status van de veteraan, leeftijd, mentale of lichamelijke beperking, genetische informatie of andere beschermde kenmerken. Boston Scientific haalt kracht uit de unieke talenten en mogelijkheden van een divers personeelsbestand. We zijn ervan overtuigd dat de beste en meest innovatieve producten het resultaat zijn van een inclusieve werkomgeving waarin pluriforme zienswijzen welkom zijn en worden aangemoedigd. Als je vanwege een beperking hulp nodig hebt bij de sollicitatieprocedure, kunt je contact opnemen met onze EEO Officer op nummer 651-582-6485 of een e-mail sturen naar GlobalStaffing@bsci.com.