Legal en Compliance Vacatures

Beweging brengen in de status quo geeft me voldoening in mijn werk

Ons Legal en Compliance-team opereert in voortdurend veranderende en complexer wordende wereldwijde markten aan de beheersing van risico's en werkt samen met onze zakelijke collega's om uitdagingen in de gezondheidszorg op te lossen in het belang van patiënten. 

Vanuit dit streven zijn we altijd op zoek naar inventieve en bevlogen teamplayers met uiteenlopende achtergronden. Als je interesse hebt in een uitdagende en bevredigende functie waarin je echt verschil kunt maken, dan hebben wij mogelijk een passende functie voor je.

Stel doelen in jouw werk. Solliciteer vandaag nog of registreer je zodat je updates ontvangt over functies die aansluiten bij jouw interesses.

Meer informatie over Legal en Compliance bij Boston Scientific.

 

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 6
Titel Afdeling Gebouw Plaats
Herstel
Compliance Counsel II, Neuromodulation
Compliance Counsel II, Neuromodulation Valencia, CA, US, 91355
Legal & Compliance Valencia, CA Valencia, CA, US, 91355
Legal Specialist
Legal Specialist Tokyo, JP
Legal & Compliance Japan HQ Tokyo, JP
Legal Counsel - Digital and IT EMEA
Legal Counsel - Digital and IT EMEA Voisins le Bretonneux, FR
Legal & Compliance European Headquarters Voisins le Bretonneux, FR
Sr. Compliance Analyst - CDMX
Sr. Compliance Analyst - CDMX Benito Juárez, DF, CMX, MX
Legal & Compliance Mexico Benito Juárez, DF, CMX, MX
Counsel III, Peripheral Intervention
Counsel III, Peripheral Intervention Maple Grove, MN, US, 55311
Legal & Compliance Maple Grove, MN Maple Grove, MN, US, 55311
Legal & Compliance Counsel Legal & Compliance Poland Warsaw, PL

Boston Scientific Corporation heeft altijd gestaan en blijft ook in de toekomst staan voor gelijke kansen. Als bedrijf blijven we stappen ondernemen om ons beleid van gelijke kansen op alle terreinen te realiseren en bij de werving, recrutering, aanstelling, promotie, compensatie en alle andere personeelsbeslissingen geen onderscheid te maken op grond van ras, godsdienst, kleur, nationale afkomst, nationaliteit, geslacht, seksuele gerichtheid, genderidentiteit, genderexpressie, status van de veteraan, leeftijd, mentale of lichamelijke beperking, genetische informatie of andere beschermde kenmerken. Boston Scientific haalt kracht uit de unieke talenten en mogelijkheden van een divers personeelsbestand. We zijn ervan overtuigd dat de beste en meest innovatieve producten het resultaat zijn van een inclusieve werkomgeving waarin pluriforme zienswijzen welkom zijn en worden aangemoedigd. Als je vanwege een beperking hulp nodig hebt bij de sollicitatieprocedure, kunt je contact opnemen met onze EEO Officer op nummer 651-582-6485 of een e-mail sturen naar GlobalStaffing@bsci.com.