Health Economics en Reimbursement Vacatures

Een gedeelde visie omzetten in resultaten geeft me voldoening in mijn werk

Duidelijk de waarde van onze producten communiceren is nog nooit zo belangrijk geweest. Als gevolg van de stijgende kosten in de gezondheidszorg, vraagt de patiënt steeds vaker om inzicht in de kosten en baten van elke behandeling om een geïnformeerde beslissing te kunnen nemen. Als lid van ons Health Economics en Reimbursement-team hebt je hier een centrale rol in. 

In nauwe samenwerking met collega´s wordt je in elke fase van de productlevenscyclus - van de beginfase tot de fase van research, onderzoek en marketing – een autoriteit op het gebied van enkele van de meest geavanceerde medische producten. In die hoedanigheid hebt je wereldwijd een duidelijke invloed op miljoenen mensen en kunt je met jouw kennis van de economie, wetgeving en gegevensanalyse oplossingen voor actuele problemen aandragen. 

Als je onze grote passie voor de mensheid deelt en mensen de echte waarde van onze producten kunt uitleggen, dan vindt je bij ons een bruisende omgeving, met uiteenlopende functies en ontelbare mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. 

Stel doelen in jouw werk. Solliciteer vandaag nog of registreer je zodat je updates ontvangt over functies die aansluiten bij jouw interesses.

Meer informatie over Health Economics en Reimbursement bij Boston Scientific.

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 10 van 10
Titel Afdeling Gebouw Plaats
Herstel
Programmer, Sr A Statistical Health Economics & Reimbursement India Gurgaon, IN
Market Access Lead, Indonesia Health Economics & Reimbursement Indonesia Jakarta, ID
Manager I, Field Reimbursement
Manager I, Field Reimbursement Marlborough, MA, US, 01752
Health Economics & Reimbursement Marlborough, MA Marlborough, MA, US, 01752
Pre-Authorization Specialist
Pre-Authorization Specialist Valencia, CA, US, 91355
Health Economics & Reimbursement Maple Grove, MN Valencia, CA, US, 91355
Analyst II, Health Economics & Market Access Health Economics & Reimbursement Arden Hills, MN Arden Hills, MN, US, 55112
Principal Health Economist
Principal Health Economist Marlborough, MA, US, 01752
Health Economics & Reimbursement Marlborough, MA Marlborough, MA, US, 01752
Senior HE & R Analyst
Senior HE & R Analyst Bangkok, TH
Health Economics & Reimbursement Thailand Bangkok, TH
Principal Health Economist
Principal Health Economist Maple Grove, MN, US, 55311
Health Economics & Reimbursement Maple Grove, MN Maple Grove, MN, US, 55311
Manager, Field Health Economics & Market Access - Urology (TN/IN) Health Economics & Reimbursement Marlborough, MA Marlborough, MA, US, 01752
Manager, Field Health Economics and Market Access - Urology (TX/LA) Health Economics & Reimbursement Marlborough, MA Marlborough, MA, US, 01752

Boston Scientific Corporation heeft altijd gestaan en blijft ook in de toekomst staan voor gelijke kansen. Als bedrijf blijven we stappen ondernemen om ons beleid van gelijke kansen op alle terreinen te realiseren en bij de werving, recrutering, aanstelling, promotie, compensatie en alle andere personeelsbeslissingen geen onderscheid te maken op grond van ras, godsdienst, kleur, nationale afkomst, nationaliteit, geslacht, seksuele gerichtheid, genderidentiteit, genderexpressie, status van de veteraan, leeftijd, mentale of lichamelijke beperking, genetische informatie of andere beschermde kenmerken. Boston Scientific haalt kracht uit de unieke talenten en mogelijkheden van een divers personeelsbestand. We zijn ervan overtuigd dat de beste en meest innovatieve producten het resultaat zijn van een inclusieve werkomgeving waarin pluriforme zienswijzen welkom zijn en worden aangemoedigd. Als je vanwege een beperking hulp nodig hebt bij de sollicitatieprocedure, kunt je contact opnemen met onze EEO Officer op nummer 651-582-6485 of een e-mail sturen naar GlobalStaffing@bsci.com.