Pekerjaan di Bahagian Ekonomi dan Pampasan

Murubah perkongsian wawasan kepada tujuan didalam pekerjaan saya

Tiada apa yang lebih penting selain menyampaikan maklumat tentang nilai produk kita. Dengan tekanan pada pembeli dan pembekal produk penjagaan kesihatan, lebih ramai pesakit mengkaji maklumat dan dan memahani kos dan faedah bagi setiap rawatan sebelum mereka membuat keputusan. Sebagai pekerja di bahagian Ekonomi dan Pampasan, anda menjadi pusat rujukan .

Bekerja dengan erat bersama rakan sekerja di setiap peringkat kitaran produk - dari permulaan, penyelidikan, percubaan dan pemasaran – anda akan dihormati dan menguasai sesetengah produk perubatan yang sedia ada. Seperti yang sedia maklum anda akan memberi impak pada berjuta-juta orang di seluruh dunia, menggunakan kepakaran ekonomi, perundangan dan analisis data dan memberi penyelesaian pada masalah yang paling penting pada pasaran.

Jika anda berkongsi tentang semangat kemanusiaan kami dan membantu mereka untuk memahami dan melihat disebalik kos produk kita, anda akan menemui kemeriahan persekitaran disini dengan pelbagai peranan dan peluang meningkatkan.

Cari tujuan pekerjaan anda. Mohon hari ini atau daftar untuk menerima maklumat terkini tentang kerjaya yang sepadan dengan minat anda.

Ketahui lebih lanjut tentang Pekerjaan di bahagian Ekonomi dan Pampasandi Boston Scientific.

 
Memuat...
Simpan Kategori sebagai Suapan RSS
Hasil carian untuk "". Halaman 1 daripada 1, Hasil 1 hingga 9
Jawatan Lokasi Jabatan Kemudahan
Set semula
Director, HEMA Neuromodulation Access Policy & Strategy Job Valencia, CA, US, 91355 Health Economics & Reimbursement Valencia, California
Health Economics Intern 1 Job
Health Economics Intern 1 Job Voisins le Bretonneux, 75, FR
Voisins le Bretonneux, 75, FR Health Economics & Reimbursement France
HEMA Senior Specialist, UK Endoscopy Job
HEMA Senior Specialist, UK Endoscopy Job Hemel Hempstead, HRT, GB
Hemel Hempstead, HRT, GB Health Economics & Reimbursement United Kingdom
HEMA Senior Specialist, UK New Cardiology Job Hemel Hempstead, HRT, GB Health Economics & Reimbursement United Kingdom
Pre-Authorization Specialist Job
Pre-Authorization Specialist Job Valencia, CA, US, 91355
Valencia, CA, US, 91355 Health Economics & Reimbursement Valencia, California
Data Analyst DACH (m/w/d) Job Ratingen, NW, DE Health Economics & Reimbursement Germany
Senior Manager, Field Reimbursement and Health Economics - West region Job San Francisco, CA, US, 94101 Health Economics & Reimbursement Marlborough, Massachusetts
Senior Manager, National Pathology Contract Manager Job Marlborough, MA, US, 01752 Health Economics & Reimbursement Marlborough, Massachusetts
HEMA Senior Specialist, URO/PH EMEA Job
HEMA Senior Specialist, URO/PH EMEA Job Voisins le Bretonneux, 75, FR
Voisins le Bretonneux, 75, FR Health Economics & Reimbursement France

Boston Scientific Corporation telah menjadi dan akan terus menjadi majikan yang menberi peluang yang adil dan saksama. Untuk memastikan pelaksanaan dasar pekerjaan saksama. Syarikat akan terus mengambil langkah-langkah untuk memastikan bahawa pengambilan pekerja, tugasan, kenaikan pangkat, pampasan dan semua keputusan kakitangan yang lain dibuat dan ditadbir tanpa menumpu pada ras, agama, warna kulit, asal usul negara, kewarganegaraan, jantina, orientasi seksual, identiti jantina, ekspresi jantina, status veteran dan umur. DI Boston Scientific, kami diperkukuhkan oleh bakat dan keupayaan sedia ada daripada tenaga kerja yang pelbagai dan kami percaya bahawa produk yang inovatif dan terbaik datang daripada ruang kerja yang menyeluruh dimana pendapat anda dialu-alukan dan digalakkan. Jika anda memerlukan bantuan disebabkan ketidakupayaan untuk melengkapkan proses permohonan, sila hubungi Pegawai EEO kami di 651-582-6485 atau hantar permintaan secara bertulis kepada GlobalStaffing@bsci.com.