Kerja Kepimpinan

Membuat keputusan hari ini yang membentuk hari esok memberikan kerja saya suatu tujuan

Menjadi pemimpin di Boston Scientific bermakna bekerjasama dengan pekerja lain,  memimpin dan berani berhadapan dengan cabaran baru. Ini juga bermakna, pekerjaan menjadi lebih peribadi. Kami mewujudkan persekitaran dengan bimbingan dan pembangunan dinilai, mengjangkakan dan pemberian ganjaran dimana anda memainkan peranan utama dalam transformasi ini.  

Kami menyedari bahawa untuk mengembangkan perniagaan, kami haruslah mengembangkan pekerja kami.  Untuk merealisasikan perkara ini, kami melabur dalam melopori budaya baru – budaya yang berkembang maju pada setiap individu dan memperkasakan pengurus yang menyokong pasukan mereka untuk merealisasikan potensi yang  mereka ada , di samping kejayaan di dalam perniagaan.

Sambil mereka melatih, pemimpin kami merupakan individu yang mempunyai pemikiran strategik yang menjana idea-idea baru, pendekatan dan usaha baru dengan memupuk persekitaran yang memupuk dan menyokong inovasi bermakna. Mereka mempunyai perspektif global dalam melaksanakan strategi untuk memastikan penghantaran pengeluaran, produk dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi demi memenuhi harapan pelanggan. 

Anda boleh menjangkakan banyak peluang untuk mengembangkan diri anda, dengan program pembangunan berterusan yang di rancang secara khusus untuk meningkatkan kemahiran pengurusan teknikal, perniagaan dan kemahiran pengurusan.

Cari tujuan pekerjaan anda. Mohon hari ini atau mendaftar untuk menerima maklumat terkini tentang kerjaya yang sepadan dengan minat anda.

Ketahui lebih lanjut tentang Kepimpinan di Boston Scientific.

 
Memuat...
Simpan Kategori sebagai Suapan RSS
Hasil carian untuk "". Halaman 1 daripada 1, Hasil 1 hingga 15
Jawatan Lokasi Jabatan Kemudahan
Set semula
Director, Health Economics and Market Access - Rhythm Management Job Arden Hills, MN, US, 55112 Marketing Arden Hills, Minnesota
Regional Business Director - Rockies Job Denver, CO, US, 80201 Field Sales Field Sales - Neuromodulation
Regional Sales Director - Mountain Job
Regional Sales Director - Mountain Job Salt Lake City, UT, US, 84101
Salt Lake City, UT, US, 84101 Field Sales Field Sales - Vertiflex
Regional Business Director - Northwest Job Seattle, WA, US, 98060 Field Sales Field Sales - Neuromodulation
Regional Sales Director - Pacific Job
Regional Sales Director - Pacific Job Los Angeles, CA, US, 90001
Los Angeles, CA, US, 90001 Field Sales Field Sales - Vertiflex
HEMA Director, Endoscopy EMEA (Healthcare Economics and Market Access) Job Hemel Hempstead, HRT, GB Health Economics & Reimbursement United Kingdom
CRM Medical Director, MD - Remote Considered Job Arden Hills, MN, US, 55112 Clinical Arden Hills, Minnesota
Regional Sales Director - Mid Atlantic Job
Regional Sales Director - Mid Atlantic Job *** PENNSYLVANIA ***, PA, US, *** do not
*** PENNSYLVANIA ***, PA, US, *** do not Field Sales Field Sales - Vertiflex
Associate Medical Director, MD Job
Associate Medical Director, MD Job Maple Grove, MN, US, 55311
Maple Grove, MN, US, 55311 Clinical Maple Grove, Minnesota
Regional Business Director - Utah Job
Regional Business Director - Utah Job Salt Lake City, UT, US, 84101
Salt Lake City, UT, US, 84101 Field Sales Field Sales - Neuromodulation
Regional Business Director - Phoenix Job Phoenix, AZ, US, 85001 Field Sales Field Sales - Neuromodulation
Director, Sales Enablement Job
Director, Sales Enablement Job Marlborough, MA, US, 01752
Marlborough, MA, US, 01752 Sales Administration Marlborough, Massachusetts
Director, Integrated Communications and Digital Marketing (MN OR MA) Job Minnetonka, MN, US, 55343 Marketing Minnetonka,MN-AMS
Vice President, Business Development Job
Vice President, Business Development Job Marlborough, MA, US, 01752
Marlborough, MA, US, 01752 Finance Marlborough, Massachusetts
Director and Communications Business Partner, Neuromodulation Job Valencia, CA, US, 91355 Marketing Valencia, California

Boston Scientific Corporation telah menjadi dan akan terus menjadi majikan yang menberi peluang yang adil dan saksama. Untuk memastikan pelaksanaan dasar pekerjaan saksama. Syarikat akan terus mengambil langkah-langkah untuk memastikan bahawa pengambilan pekerja, tugasan, kenaikan pangkat, pampasan dan semua keputusan kakitangan yang lain dibuat dan ditadbir tanpa menumpu pada ras, agama, warna kulit, asal usul negara, kewarganegaraan, jantina, orientasi seksual, identiti jantina, ekspresi jantina, status veteran dan umur. DI Boston Scientific, kami diperkukuhkan oleh bakat dan keupayaan sedia ada daripada tenaga kerja yang pelbagai dan kami percaya bahawa produk yang inovatif dan terbaik datang daripada ruang kerja yang menyeluruh dimana pendapat anda dialu-alukan dan digalakkan. Jika anda memerlukan bantuan disebabkan ketidakupayaan untuk melengkapkan proses permohonan, sila hubungi Pegawai EEO kami di 651-582-6485 atau hantar permintaan secara bertulis kepada GlobalStaffing@bsci.com.