Pekerjaan di Bahagian Bekalan dan Pengedaran

Menukar wawasan dikongsi kepada keputusan memberikan kerja saya suatu tujuan

Sama ada menerus perancangan, pencarian, pengeluaran atau penghantaran, sebagai ahli pasukan Bekalan dan pengedaran kami, anda akan membawa perubahan bermakna kepada pesakit di seluruh dunia. Kami mengharapkan anda umampu menyelesaikan masalah- masalah penting, menyediakan penghantaran yang lebih efektif untuk produk yang mampu mengubah kehidupan. 

Dalam persekitaran yang serba pantas kini dengan rantaian Bekalan dan pengedaran yang teguh,  budaya kerjasama sangatlah dititik beratkan – anda akan bekerjasama di antara orang yang paling berbakat dalam dunia perniagaan. Semangat yang dikongsi bersama untuk melangkau batasan sains telah menerima pengiktirafan. Anugerah seperti Shingo Prize dan Industry Week’s Best Plants membuktikan reputasi pihak pengeluaran kami sebagai yang terbaik dalam kelas dikalangan industri.

Cari tujuan pekerjaan anda. Mohon hari ini atau mendaftar untuk menerima maklumat terkini tentang kerjaya yang sepadan dengan minat anda.

Ketahui lebih lanjut tentang Pekerjaan di Bahagian Rantaian Bekalan dan Pengedaran di Boston Scientific.

Hasil carian untuk "". Halaman 1 daripada 1, Hasil 1 hingga 10 daripada 10
Jawatan Jabatan Kemudahan Lokasi
Set semula
Senior Supply Chain Planning Analyst EMEA Supply Chain/Distribution European Center of Operations Kerkrade, NL
Intern de Supply Chain Transformation | Bogota Supply Chain/Distribution Colombia Bogota, CO
Warehouse Specialist
Warehouse Specialist Farnham, SRY, GB
Supply Chain/Distribution BTG UK - Farnham Farnham, SRY, GB
Sr. Strategic Sourcing Specialist (Hybrid in MN or MA or Remote) Supply Chain/Distribution Arden Hills, MN Arden Hills, MN, US, 55112
Global Supply Chain Planning Director EMEA Supply Chain/Distribution European Center of Operations Kerkrade, NL
JPN_【Supply Chain】Field Service Engineer Supply Chain/Distribution Yokohama Distribution Center Yokohama, JP
(Sr.) Supply Chain Analyst Supply Chain/Distribution Korea Kangnam-gu, KR
JPN_【Supply Chain】Program Manager Supply Chain/Distribution Japan HQ Tokyo, JP
Senior Supply Chain Engineer (NPI, Medical Devices) Supply Chain/Distribution Baylis - Ops Mississauga Mississauga, ON, CA
Senior Supply Chain Analyst
Senior Supply Chain Analyst Ho Chi Minh, 65, VN
Supply Chain/Distribution Vietnam Ho Chi Minh, 65, VN

Boston Scientific Corporation telah menjadi dan akan terus menjadi majikan yang menberi peluang yang adil dan saksama. Untuk memastikan pelaksanaan dasar pekerjaan saksama. Syarikat akan terus mengambil langkah-langkah untuk memastikan bahawa pengambilan pekerja, tugasan, kenaikan pangkat, pampasan dan semua keputusan kakitangan yang lain dibuat dan ditadbir tanpa menumpu pada ras, agama, warna kulit, asal usul negara, kewarganegaraan, jantina, orientasi seksual, identiti jantina, ekspresi jantina, status veteran dan umur. DI Boston Scientific, kami diperkukuhkan oleh bakat dan keupayaan sedia ada daripada tenaga kerja yang pelbagai dan kami percaya bahawa produk yang inovatif dan terbaik datang daripada ruang kerja yang menyeluruh dimana pendapat anda dialu-alukan dan digalakkan. Jika anda memerlukan bantuan disebabkan ketidakupayaan untuk melengkapkan proses permohonan, sila hubungi Pegawai EEO kami di 651-582-6485 atau hantar permintaan secara bertulis kepada GlobalStaffing@bsci.com.