Pekerjaan di Bahagian Undang-undang dan Pematuhan

Mencabar kebiasaan memberikan kerja saya suatu tujuan

Dalam pasaran global yang sering berubah dan semakin kompleks, pasukan Undang-undang dan Pematuhan kami menumpu pada mengurus risiko dan bekerja secara kolaboratif dengan rakan perniagaan kami untuk menyelesaikan cabaran penjagaan kesihatan dengan mementingkan pesakit. 

Kami sering mencari profesional yang berdaya cipta, bersemangat dan kolaboratif daripada pelbagai latar belakang untuk menyertai kami dalam matlamat ini. Jika anda berminat dalam kerjaya yang mencabar dan berbaloi yang akan membawa perubahan, kami mungkin mempunyai peranan untuk anda.

Cari tujuan pekerjaan anda. Mohon hari ini atau daftar untuk menerima maklumat terkini tentang kerjaya yang sepadan dengan minat anda.

Ketahui lebih lanjut tentang Pekerjaan di bahagian Undang-undang dan Pematuhan di Boston Scientific.

 

 
Memuat...
Simpan Kategori sebagai Suapan RSS
Hasil carian untuk "". Halaman 1 daripada 1, Hasil 1 hingga 8
Jawatan Lokasi Jabatan Kemudahan
Set semula
Release of Information Specialist (Pathology) Job Alpharetta, GA, US, 30009 Legal & Compliance Alpharetta, Georgia
Corporate Attorney, Venture Capital and Securities Job Marlborough, MA, US, 01752 Legal & Compliance Marlborough, Massachusetts
Corporate Attorney, Governance and Securities Job Marlborough, MA, US, 01752 Legal & Compliance Marlborough, Massachusetts
Sr, Compliance Specialist Job Dubai, DU, AE Legal & Compliance United Arab Emirates
Senior Specialist Global Trade Compliance Job Marlborough, MA, US, 01752 Legal & Compliance Marlborough, Massachusetts
Senior Specialist Export Compliance Job
Senior Specialist Export Compliance Job Marlborough, MA, US, 01752
Marlborough, MA, US, 01752 Legal & Compliance Marlborough, Massachusetts
Principal Contract Analyst Job
Principal Contract Analyst Job Marlborough, MA, US, 01752
Marlborough, MA, US, 01752 Legal & Compliance Marlborough, Massachusetts
Counsel III, Neuromodulation Job
Counsel III, Neuromodulation Job Valencia, CA, US, 91355
Valencia, CA, US, 91355 Legal & Compliance Valencia, California

Boston Scientific Corporation telah menjadi dan akan terus menjadi majikan yang menberi peluang yang adil dan saksama. Untuk memastikan pelaksanaan dasar pekerjaan saksama. Syarikat akan terus mengambil langkah-langkah untuk memastikan bahawa pengambilan pekerja, tugasan, kenaikan pangkat, pampasan dan semua keputusan kakitangan yang lain dibuat dan ditadbir tanpa menumpu pada ras, agama, warna kulit, asal usul negara, kewarganegaraan, jantina, orientasi seksual, identiti jantina, ekspresi jantina, status veteran dan umur. DI Boston Scientific, kami diperkukuhkan oleh bakat dan keupayaan sedia ada daripada tenaga kerja yang pelbagai dan kami percaya bahawa produk yang inovatif dan terbaik datang daripada ruang kerja yang menyeluruh dimana pendapat anda dialu-alukan dan digalakkan. Jika anda memerlukan bantuan disebabkan ketidakupayaan untuk melengkapkan proses permohonan, sila hubungi Pegawai EEO kami di 651-582-6485 atau hantar permintaan secara bertulis kepada GlobalStaffing@bsci.com.