Pekerjaan di Bahagian Sumber Manusia

Membina masa depan yang bermakna dan berpanjangan memberikan kerja saya suatu tujuan

Mencipta teknologi perubatan berkelas dunia memerlukan kemahiran dan pasukan tenaga pakar global, yang bekerjasama dalam budaya yang memberikan kerja yang berbaloi dan peluang untuk belajar dan berkembang. Tiada yang lain yang akan membentuk dan memupuk budaya tersebut lebih daripada pasukan HR global kami yang berdedikasi. Dan dengan melibatkan setiap bidang perniagaan, pasukan HR kami memberi impak dalam setiap keputusan, strategi dan penemuan  baru dalam merubah kehidupan di seluruh dunia. 

Kerjasama merupakan lebih daripada kata-kata di sini – ia merupakan asas kepada tindakan kita. Jadi sama ada anda bekerja dengan pembangunan kepimpinan, pengurusan bakat, perekrutan atau ganjaran, anda akan menemui banyak peluang untuk memupuk perhubungan merentas perniagaan dan melanjutkan kerjaya anda.

Cari tujuan kerja anda. Mohon hari ini atau daftar untuk menerima berita terkini tentang kerja yang sepadan dengan minat anda.

Ketahui lebih lanjut tentang Sumber Manusia di Boston Scientific.

Hasil carian untuk "". Halaman 1 daripada 1, Hasil 1 hingga 9 daripada 9
Jawatan Jabatan Kemudahan Lokasi
Set semula
Senior HR Program Specialist
Senior HR Program Specialist Marlborough, MA, US, 01752
Human Resources Marlborough, MA Marlborough, MA, US, 01752
People Partner (HR Business Partner) Human Resources Poland Warsaw, PL
HR Administrator, Global Talent
HR Administrator, Global Talent Marlborough, MA, US, 01752
Human Resources Marlborough, MA Marlborough, MA, US, 01752
Senior DEI Consultant
Senior DEI Consultant Arden Hills, MN, US, 55112
Human Resources Arden Hills, MN Arden Hills, MN, US, 55112
Sr. Learning and Organization Development Specialist Human Resources Korea Kangnam-gu, KR
Talent Acquisition Lead, EMEA
Talent Acquisition Lead, EMEA Saint Quentin en Yvelines, FR +6… selanjutnya
Human Resources European Headquarters, France, Germany, Italy, Poland, Spain, United Kingdo Saint Quentin en Yvelines, FR +6… selanjutnya
Manager, Employee Experience
Manager, Employee Experience Marlborough, MA, US, 01752
Human Resources Marlborough, MA Marlborough, MA, US, 01752
HR Intern
HR Intern Warsaw, PL
Human Resources Poland Warsaw, PL
HR Administrator Greece & Czech Republic (Defined term contract) Human Resources Greece Efzin Athens (Attica), A1, GR

Boston Scientific Corporation telah menjadi dan akan terus menjadi majikan yang menberi peluang yang adil dan saksama. Untuk memastikan pelaksanaan dasar pekerjaan saksama. Syarikat akan terus mengambil langkah-langkah untuk memastikan bahawa pengambilan pekerja, tugasan, kenaikan pangkat, pampasan dan semua keputusan kakitangan yang lain dibuat dan ditadbir tanpa menumpu pada ras, agama, warna kulit, asal usul negara, kewarganegaraan, jantina, orientasi seksual, identiti jantina, ekspresi jantina, status veteran dan umur. DI Boston Scientific, kami diperkukuhkan oleh bakat dan keupayaan sedia ada daripada tenaga kerja yang pelbagai dan kami percaya bahawa produk yang inovatif dan terbaik datang daripada ruang kerja yang menyeluruh dimana pendapat anda dialu-alukan dan digalakkan. Jika anda memerlukan bantuan disebabkan ketidakupayaan untuk melengkapkan proses permohonan, sila hubungi Pegawai EEO kami di 651-582-6485 atau hantar permintaan secara bertulis kepada GlobalStaffing@bsci.com.