Quality Jobs ms_MY
Pekerjaan di Bahagian Kualiti
Menetapkan ambang kualiti memberikan kerja saya suatu tujuan
Pesakit kami percaya bahawa kami merubah kehidupan menerusi sains dan peranti perubatan berprofil tinggi. Kami berbangga dan memastikan setiap produk kami berada dalam tahap kualiti yang tertinggi .Sebab itulah wujudnya pasukan Kualiti – untuk memupuk persekitaran dimana kami diberi kuasa untuk terus meningkatkan tahap keselamatan pesakit.
Di sini, anda akan terlibat dalam semua peringkat kitar hayat produk, daripada R&D hingga pengeluaran, jualan dan seterusnya. Ini bermakna anda akan membina perhubungan yang profesional dan dihormati dalam pelbagai bidang, menginspirasikan orang untuk mengamalkan budaya peningkatan berterusan. Ini merupakan bidang yang melihat pelaburan tinggi, dimana anda melakukan kerja yang mencabar dan mempu membangunkan kerjaya anda sendiri.
Cari tujuan pekerjaan anda. Mohon hari ini atau mendaftar untuk menerima maklumat terkini tentang kerjaya yang sepadan dengan minat anda.
Ketahui lebih lanjut tentang Pekerjaan di Bahagian Kualiti di Boston Scientific.
Jawatan |
Jabatan ![]() |
Kemudahan | Lokasi | |
---|---|---|---|---|
Clerk III, CIS Investigator
Propark Free Zone, Coyol de Al, A, CR
|
||||
Senior Quality Engineer
Clonmel, IE
|
||||
Quality Engineer I
Maple Grove, MN, US, 55311
|
||||
Quality Engineer - P1
Cork, IE
|
||||
Quality Engineer - P1
Cork, IE
|
||||
Quality Technician I - 3rd Shift
Maple Grove, MN, US, 55311
|
||||
Quality Engineer I
Maple Grove, MN, US, 55311
|
||||
Associate Design Assurance Director
Valencia, CA, US, 91355
|
||||
Senior Quality Supervisor
Maple Grove, MN, US, 55311
|
||||
Senior Quality Engineer
Clonmel, IE
|
||||
Quality Engineer II
Cork, C, IE
|
||||
Product Complaint Analyst III
Arden Hills, MN, US, 55112
|
||||
Quality Eng - P4
Dorado, PR, US, 00646
|
||||
Supervisor Product Complaint
American Free Zone, San Franci, CR
|